Hoe profiteer ik van zakelijke energietarieven?


Bent u MKB’er, ZZP’er of een grootzakelijke energieklant? Dan kunt u een contract met zakelijke energietarieven afsluiten. Upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat. Hier hoeft u verder niets voor te doen.

Voordeel zakelijke energie via Sention


Omdat wij alle zakelijke energieleveranciers naast elkaar zetten, kunnen wij precies zien welk zakelijk energiecontract het beste aansluit bij uw situatie. Daarnaast gelden actietarieven van energieleveranciers alleen bij een vergelijker en niet als u rechtstreeks bij de leverancier een energiecontract afsluit.

Looptijd zakelijk energiecontract


Als ondernemer wilt u uiteraard zolang mogelijk profiteren van de scherpste zakelijke energietarieven. Daarom kiezen de meeste ondernemers voor een looptijd van 3 tot 5 jaar, zodat zij hier niet jaarlijks naar om hoeven te kijken. Bent u altijd op de hoogte van de fluctuaties in de energiemarkt? Dan is het wellicht handig om te kiezen voor een looptijd van één jaar, zodat u elk jaar weer kunt zoeken naar de goedkoopste energieleverancier. De kans bestaat hierdoor wel dat de energieprijzen juist stijgen, waardoor een éénjarig contract een mindere besparing oplevert.
Hulp nodig?
Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.