Moet ik verlengen of overstappen als ZZP’er / MKB’er?


Verlengen of overstappen, het is altijd beter als niets doen. Verleng daarom het aanbod bij uw huidige energieleverancier, of stap over naar een andere energiemaatschappij.

Het voordeel van overstappen


Het voordeel van overstappen is dat u gebruikt kunt maken van een eventuele cashback, die de energieleverancier bereid is uit te keren aan nieuwe klanten. Deze cashback is letterlijk een "geld terug" actie, en kan direct uitgekeerd worden, of verrekend worden aan het einde van uw jaarafrekening. Het budget voor nieuwe klanten is regelmatig groter dan voor bestaande klanten, en dit is ook terug te vinden in de tarieven. Ook kan het prettig zijn om over te stappen, omdat een andere energieleverancier u een betere service kan verlenen, of meer voldoet aan uw normen en waarden, bijvoorbeeld duurzaamheid.

Het voordeel van verlengen

Het voordeel van verlengen is dat u een nieuwe actietarief zal ontvangen van uw huidige energieleverancier, waar u anders een duurder variabel tarief zal krijgen. Meestal zult u bij een verlenging geen cashback ontvangen, of de goedkoopste energietarieven in verhouding tot de gehele markt. Bent u tevreden bij uw huidige energieleverancier, dan is het wellicht handig om te kijken of uw huidige energieleverancier een verlengingsaanbieding voor u heeft klaarliggen. Dit kunnen wij uiteraard kosteloos en vrijblijvend voor u uitzoeken.
Hulp nodig?
Vraag en antwoord


Kan Sention mij helpen aan een energiecontract?
Jazeker, upload uw jaarnota en ontvang binnen 2 werkdagen een passend energieaanbod op maat.

 

Zijn hier kosten aan verbonden?
Nee, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Hoe onafhankelijk is Sention?
Sention heeft geen enkel belang bij welke energieleverancier u kiest. Daardoor kunnen wij u 100% onafhankelijk advies geven over welk zakelijk energiecontract het beste bij u past.